Amber Delil en Kaj van der Voort battelen tegen Instagrammer Stefan de Vries en actrice Moïse Trustfull om dé zomerhit van 2018 te scoren

Voor een challenge van het jongerenreizenmerk GOGO moesten Kaj van der Voort en Amber Delil strijden tegen Instagrammer Stefan de Vries en actrice Moïse Trustfull. De opdracht was simpel: schrijf binnen 24 uur een zomerhit en neem daarna binnen 24 uur een videoclip op.

Waar dit voor de muzikale Kaj van der Voort (ex B-Brave) en Amber Delil (ex TP4Y) meer in hun straatje ligt, was dit voor Instagrammer van het jaar Stefan de Vries en actrice Moïse Trustfull meer een uitdaging. Zij hadden namelijk nog nooit een noot gezongen. Beide teams kregen wel een eigen hulplijn: The Partysquad hielp Kaj & Amber met hun missie waar de boys van RUGGED Stefan en Moïse hielpen.

De uitkomst mag er zijn met twee vrolijke zomernummers inclusief videoclip. Kaj en Amber hebben meer een romantisch zomerliefde nummer met “Hier bij mij” en “Flamingo’s & Parasols” van Stefan en Moïse past prima bij hun Instagram leven.

Vanaf vrijdag 18 mei om 14:00 uur staan de nummers online op Youtube en Spotify en gaan beide teams de strijd met elkaar aan om zo veel mogelijk views, streams en natuurlijk fans te krijgen. Wie wint zal deze zomer duidelijk worden aan de verschillende costa’s in Zuid-Europa. De strijd zal verder te volgen zijn op het YouTube kanaal van GOGO jongerenreizen.

Contacteer ons
Over Sunweb Group

Sunweb Group is een van de grootste reisorganisaties in Europa met een omzet van meer dan 700 miljoen euro. Het bedrijf is de drijvende kracht achter verschillende merken die actief zijn in zeven internationale markten: Nederland, Denemarken, Zweden, België, Groot-Brittannië, Duitsland en Frankrijk. Sunweb is het bekendste merk van de groep. Sunweb is een volwaardige online speler voor pakketreizen naar zon- en wintersportbestemmingen.

Bij Sunweb Group werken ongeveer 400 mensen en zendt meer dan 250 reisleiders en area managers uit naar verschillende vakantiebestemmingen om haar klanten te ondersteunen. Sunweb Group heeft een pan-Europese identiteit met touroperator-activiteiten in Zürich (hoofdkantoor), Rotterdam (back-office), Girona (software- en webontwikkeling) en diverse vestigingen in Europa. De combinatie van een gecentraliseerde organisatie, unieke self-contracted content en een sterk online businessmodel heeft geresulteerd in meer dan een miljoen tevreden klanten voor Sunweb Group per jaar. Sunweb Group is in februari 2019 overgenomen door Triton Fund V.

--------------------------------------------------------

Sunweb Group
Martine Langerak
Head of Communications & PR
Tel: +31 6 531 316 04
E-mail: [email protected]

PR Agency LEWIS
Nederland: Kirsten Spoelstra and Willemijn Alberts
Tel: +31 20 220 0220
Belgie: Evi Coune en Anouk Schnaphauf
Tel: +32 474 29 74 49
E-mail: [email protected]

Sunweb Group
Schützengasse 4
CH-8001 Zürich
Switzerland