Amber Delil en Kaj van der Voort battelen tegen Instagrammer Stefan de Vries en actrice Moïse Trustfull om dé zomerhit van 2018 te scoren

Voor een challenge van het jongerenreizenmerk GOGO moesten Kaj van der Voort en Amber Delil strijden tegen Instagrammer Stefan de Vries en actrice Moïse Trustfull. De opdracht was simpel: schrijf binnen 24 uur een zomerhit en neem daarna binnen 24 uur een videoclip op.

Waar dit voor de muzikale Kaj van der Voort (ex B-Brave) en Amber Delil (ex TP4Y) meer in hun straatje ligt, was dit voor Instagrammer van het jaar Stefan de Vries en actrice Moïse Trustfull meer een uitdaging. Zij hadden namelijk nog nooit een noot gezongen. Beide teams kregen wel een eigen hulplijn: The Partysquad hielp Kaj & Amber met hun missie waar de boys van RUGGED Stefan en Moïse hielpen.

De uitkomst mag er zijn met twee vrolijke zomernummers inclusief videoclip. Kaj en Amber hebben meer een romantisch zomerliefde nummer met “Hier bij mij” en “Flamingo’s & Parasols” van Stefan en Moïse past prima bij hun Instagram leven.

Vanaf vrijdag 18 mei om 14:00 uur staan de nummers online op Youtube en Spotify en gaan beide teams de strijd met elkaar aan om zo veel mogelijk views, streams en natuurlijk fans te krijgen. Wie wint zal deze zomer duidelijk worden aan de verschillende costa’s in Zuid-Europa. De strijd zal verder te volgen zijn op het YouTube kanaal van GOGO jongerenreizen.

Contacteer ons
Over Sunweb Group

Sunweb Group is een van de grootste reisorganisaties in Europa en de drijvende kracht achter verschillende merken die actief zijn in zeven landen: Nederland, België, Denemarken, Zweden, Verenigd Koninkrijk, Duitsland, en Frankrijk. 

Sunweb Group heeft de ambitie om de ‘leading digital holiday expert’ te worden. Om dit doel te bereiken ontwikkelen we opvallende merken en creëren we samen met onze partners persoonlijke en unieke herinneringen. Om onze ambities waar te maken durven wij het anders te doen. We lopen voorop bij veranderingen in de markt en stellen steeds nieuwe en verrassende normen.

Sunweb en Eliza was here zijn onze bekendste merken. Sunweb is gericht op online pakketreizen voor zonaanbidders en wintersportfanaten. Eliza was here richt zich juist op kleinschalige reizen naar bijzondere plekjes voor de nieuwsgierige reiziger die meer rust, ruimte en vrijheid zoekt.

Met ongeveer 400 medewerkers, plus meer dan 250 lokale guides en areamanagers, staan we altijd klaar voor onze klanten. Sunweb Group wil een unieke werkgever zijn, daarom moedigen we onze mensen aan zich continu te ontwikkelen – persoonlijk en professioneel – en elke dag een betekenisvolle impact te maken. 

Deze combinatie van mensgericht en centraal gemanaged zakendoen via een online businessmodel zorgt ervoor dat wij elk jaar meer dan een miljoen tevreden klanten bedienen. In februari 2019 is Sunweb Group overgenomen door Triton Fund V. We kijken ernaar uit in de toekomst nog veel meer mensen een welverdiende vakantie te bezorgen.

--------------------------------------------------------

Sunweb Group
Martine Langerak
Head of Communications & PR
Tel: +31 6 531 316 04
E-mail: [email protected]

PR Agency LEWIS
Nederland: Ellen van Wijk 
Tel: +31 20 220 0220
Belgie: Evi Coune en Anouk Schnaphauf
Tel: +32 474 29 74 49
E-mail: [email protected]

Sunweb Group
Schützengasse 4
CH-8001 Zürich
Switzerland