Een onvergetelijke Moederdag voor Ilse

Een onvergetelijke Moederdag voor Ilse

Hotel Mama wordt Mama Hotel...

Iedereen kent wel een mama die 'Hotel Mama' lijkt te runnen. Neergegooide schooltassen worden opgeruimd, de was ligt altijd netjes gestreken in de kast en iedere avond staat er een heerlijke maaltijd klaar. Wij vonden het tijd dat de rollen eens omgedraaid werden en vroegen jullie om een moeder te nomineren die het verdiende om Hotel Mama een dag te sluiten en dag volledig in de watten gelegd te worden.

De hartverwarmende verhalen stroomden binnen. Uiteindelijk was Amber (18) uit Zedelgem de gelukkige winnaar. Of beter gezegd: Ambers moeder Ilse (42) was de gelukkige winnaar! Amber verlaat in september het ouderlijke huis om op kot te gaan in Gent. Met deze verwendag wou zij haar mama bedanken voor alles en haar laten weten dat hun band even sterk zal blijven, ook al gaat zij binnenkort studeren in een andere stad.

Een week voor Moederdag stond Amber voor de deur met een prachtig boeket, gevuld met de lievelingsbloemen van haar mama. Een overweldigende verrassing voor mama Ilse! Maar daar bleef het niet bij... Eerst mochten moeder en dochter tot rust komen aan de Blaarmeersen in Gent, waar zij een privé yogasessie kregen van de Finse yogi Sari. Ze vervolgden hun weg naar het centrum van Gent om nog meer te ontspannen tijdens een heerlijke massage, waarna Ilse kleding mocht uitzoeken in haar lievelingswinkel. De dag werd afgesloten in een prachtig restaurant aan het water, waar haar lievelingsgerecht paling op het menu stond.

Als klap op de vuurpijl kregen moeder en dochter een all inclusive vakantie aangeboden, zodat Hotel Mama deze keer een hele week dicht kan en zij samen alleen maar hoeven te genieten!

Hiermee maakt Sunweb haar pay-off #creatingmemories niet alleen waar tijdens vakanties, maar ook in België wanneer je het niet zou verwachten.

Contacteer ons
Tim Van den Bergh Sundio Group International
Tim Van den Bergh Sundio Group International
Over Sunweb Group

Sunweb Group is een van de grootste reisorganisaties in Europa en de drijvende kracht achter verschillende merken die actief zijn in zeven landen: Nederland, België, Denemarken, Zweden, Verenigd Koninkrijk, Duitsland, en Frankrijk. 

Sunweb Group heeft de ambitie om de ‘leading digital holiday expert’ te worden. Om dit doel te bereiken ontwikkelen we opvallende merken en creëren we samen met onze partners persoonlijke en unieke herinneringen. Om onze ambities waar te maken durven wij het anders te doen. We lopen voorop bij veranderingen in de markt en stellen steeds nieuwe en verrassende normen.

Sunweb en Eliza was here zijn onze bekendste merken. Sunweb is gericht op online pakketreizen voor zonaanbidders en wintersportfanaten. Eliza was here richt zich juist op kleinschalige reizen naar bijzondere plekjes voor de nieuwsgierige reiziger die meer rust, ruimte en vrijheid zoekt.

Met ongeveer 400 medewerkers, plus meer dan 250 lokale guides en areamanagers, staan we altijd klaar voor onze klanten. Sunweb Group wil een unieke werkgever zijn, daarom moedigen we onze mensen aan zich continu te ontwikkelen – persoonlijk en professioneel – en elke dag een betekenisvolle impact te maken. 

Deze combinatie van mensgericht en centraal gemanaged zakendoen via een online businessmodel zorgt ervoor dat wij elk jaar meer dan een miljoen tevreden klanten bedienen. In februari 2019 is Sunweb Group overgenomen door Triton Fund V. We kijken ernaar uit in de toekomst nog veel meer mensen een welverdiende vakantie te bezorgen.

--------------------------------------------------------

Sunweb Group
Martine Langerak
Head of Communications & PR
Tel: +31 6 531 316 04
E-mail: [email protected]

PR Agency LEWIS
Nederland: Ellen van Wijk 
Tel: +31 20 220 0220
Belgie: Evi Coune en Anouk Schnaphauf
Tel: +32 474 29 74 49
E-mail: [email protected]

Sunweb Group
Schützengasse 4
CH-8001 Zürich
Switzerland