Eilandengroep de Azoren: een tropisch paradijs in Europa

Eilandengroep de Azoren: een tropisch paradijs in Europa

Ontdek de unieke en kleinschalige plekjes van de nieuwste bestemming van Eliza was here

Rotterdam, 1 december 2021 – Waan jezelf in een tropisch paradijs op het moment dat je voet aan de grond zet op de Azoren - de Portugese eilandengroep in het midden van de Atlantische Oceaan. Gezien een aanhoudende vraag naar nieuwe, onontdekte en kleinschalige vakanties voegt reisorganisatie Eliza was here, specialist in het aanbieden van kleinschalige en unieke vakantieaccommodaties ver weg van de massa, vandaag in samenwerking met Transavia deze bestemming aan haar aanbod toe. De kleurrijke en veelzijdige natuur en historische steden maken de Azoren tot de perfecte ‘weg van de massa’-vakantie voor elke natuurliefhebber en avonturier. Vanaf vandaag kunnen reizigers een vakantie, inclusief huurauto, boeken naar 8 van de mooiste plekjes van de Azoren, waaronder een serene spa of traditionele ‘quinta’. Komende maanden volgen nog meer unieke accommodaties. Op zondag 24 april 2022 zal de eerste vlucht richting het eiland São Michel vertrekken.

Een groene oase van rust
De 9 bewoonde en 8 onbewoonde eilanden van de Azoren - ook wel het Hawaï van Europa genoemd - kennen een ongekende schoonheid en een zacht en aangenaam klimaat. Ontdek in alle rust de weelderig begroeide bergen, ruige kliffen en onvergetelijke uitzichten van de Portugese eilandengroep. Maak een wandeling langs een van de vele vulkanen, watervallen of geisers of ga voor een adembenemende roadtrip langs de kustlijn met de huurauto die bij je boeking via Eliza was here inbegrepen is. Begeef je later op de dag richting een van de prachtige historische steden van São Michel. De authentieke straatjes lenen zich perfect om uren door te dwalen en vergeet ondertussen niet kennis te maken met de lokale keuken. De Azoren zijn nog niet erg toeristisch en daarom is het een ideale vakantiebestemming voor avonturiers en natuurliefhebbers.

Tim van den Bergh, Managing Director Eliza was here, vertelt: “We zijn erg blij om deze nieuwe bestemming en unieke accommodaties aan ons aanbod te kunnen toevoegen. Voor velen is dit nog een onontdekt stukje Europa, terwijl de Azoren ons zoveel moois te bieden hebben. Bovendien past deze bestemming perfect bij de huidige trend die we zien om meer kleinschalig te boeken en het zoeken van unieke, onontdekte plekken. Deze trend sluit naadloos aan op het concept van Eliza was here. Onze klanten kunnen bovendien steeds meer zelf invulling geven aan hun vakantie en we bieden ze daarin ook de nodige flexibiliteit: kies bijvoorbeeld jouw ideale vertrek- en retourtijden of maak gebruik van de kosteloze omboekmogelijkheid als de situatie daarom vraagt. We kijken er naar uit om, samen met onze nieuwe partners op de Azoren, onze klanten een welverdiende vakantie te kunnen bezorgen op deze nieuwe bestemming!”

Story image

Verblijf en overnacht op een droombestemming
Overnacht bij de meest unieke adresjes van São Michel en verblijf tussen de flora en fauna van het eiland, aan de kustlijn of neem je intrek voor één of meerdere nachten in een voormalig klooster. De volgende accommodaties zijn vanaf vandaag te boeken:

Story image

 


Over Sunweb Group

Sunweb Group is een van de grootste reisorganisaties in Europa met een omzet van meer dan 700 miljoen euro. Het bedrijf is de drijvende kracht achter verschillende merken die actief zijn in zeven internationale markten: Nederland, Denemarken, Zweden, België, Groot-Brittannië, Duitsland en Frankrijk. Sunweb is het bekendste merk van de groep. Sunweb is een volwaardige online speler voor pakketreizen naar zon- en wintersportbestemmingen.

Bij Sunweb Group werken ongeveer 400 mensen en zendt meer dan 250 reisleiders en area managers uit naar verschillende vakantiebestemmingen om haar klanten te ondersteunen. Sunweb Group heeft een pan-Europese identiteit met touroperator-activiteiten in Zürich (hoofdkantoor), Rotterdam (back-office), Girona (software- en webontwikkeling) en diverse vestigingen in Europa. De combinatie van een gecentraliseerde organisatie, unieke self-contracted content en een sterk online businessmodel heeft geresulteerd in meer dan een miljoen tevreden klanten voor Sunweb Group per jaar. Sunweb Group is in februari 2019 overgenomen door Triton Fund V.

--------------------------------------------------------

Sunweb Group
Martine Langerak
Head of Communications & PR
Tel: +31 6 531 316 04
E-mail: [email protected]

PR Agency LEWIS
Nederland: Kirsten Spoelstra and Willemijn Alberts
Tel: +31 20 220 0220
Belgie: Evi Coune en Anouk Schnaphauf
Tel: +32 474 29 74 49
E-mail: [email protected]

Sunweb Group
Schützengasse 4
CH-8001 Zürich
Switzerland