Eilandengroep de Azoren: een tropisch paradijs in Europa

Eilandengroep de Azoren: een tropisch paradijs in Europa

Ontdek de unieke en kleinschalige plekjes van de nieuwste bestemming van Eliza was here

Rotterdam, 1 december 2021 – Waan jezelf in een tropisch paradijs op het moment dat je voet aan de grond zet op de Azoren - de Portugese eilandengroep in het midden van de Atlantische Oceaan. Gezien een aanhoudende vraag naar nieuwe, onontdekte en kleinschalige vakanties voegt reisorganisatie Eliza was here, specialist in het aanbieden van kleinschalige en unieke vakantieaccommodaties ver weg van de massa, vandaag in samenwerking met Transavia deze bestemming aan haar aanbod toe. De kleurrijke en veelzijdige natuur en historische steden maken de Azoren tot de perfecte ‘weg van de massa’-vakantie voor elke natuurliefhebber en avonturier. Vanaf vandaag kunnen reizigers een vakantie, inclusief huurauto, boeken naar 8 van de mooiste plekjes van de Azoren, waaronder een serene spa of traditionele ‘quinta’. Komende maanden volgen nog meer unieke accommodaties. Op zondag 24 april 2022 zal de eerste vlucht richting het eiland São Michel vertrekken.

Een groene oase van rust
De 9 bewoonde en 8 onbewoonde eilanden van de Azoren - ook wel het Hawaï van Europa genoemd - kennen een ongekende schoonheid en een zacht en aangenaam klimaat. Ontdek in alle rust de weelderig begroeide bergen, ruige kliffen en onvergetelijke uitzichten van de Portugese eilandengroep. Maak een wandeling langs een van de vele vulkanen, watervallen of geisers of ga voor een adembenemende roadtrip langs de kustlijn met de huurauto die bij je boeking via Eliza was here inbegrepen is. Begeef je later op de dag richting een van de prachtige historische steden van São Michel. De authentieke straatjes lenen zich perfect om uren door te dwalen en vergeet ondertussen niet kennis te maken met de lokale keuken. De Azoren zijn nog niet erg toeristisch en daarom is het een ideale vakantiebestemming voor avonturiers en natuurliefhebbers.

Tim van den Bergh, Managing Director Eliza was here, vertelt: “We zijn erg blij om deze nieuwe bestemming en unieke accommodaties aan ons aanbod te kunnen toevoegen. Voor velen is dit nog een onontdekt stukje Europa, terwijl de Azoren ons zoveel moois te bieden hebben. Bovendien past deze bestemming perfect bij de huidige trend die we zien om meer kleinschalig te boeken en het zoeken van unieke, onontdekte plekken. Deze trend sluit naadloos aan op het concept van Eliza was here. Onze klanten kunnen bovendien steeds meer zelf invulling geven aan hun vakantie en we bieden ze daarin ook de nodige flexibiliteit: kies bijvoorbeeld jouw ideale vertrek- en retourtijden of maak gebruik van de kosteloze omboekmogelijkheid als de situatie daarom vraagt. We kijken er naar uit om, samen met onze nieuwe partners op de Azoren, onze klanten een welverdiende vakantie te kunnen bezorgen op deze nieuwe bestemming!”

Story image

Verblijf en overnacht op een droombestemming
Overnacht bij de meest unieke adresjes van São Michel en verblijf tussen de flora en fauna van het eiland, aan de kustlijn of neem je intrek voor één of meerdere nachten in een voormalig klooster. De volgende accommodaties zijn vanaf vandaag te boeken:

Story image

 


Over Sunweb Group

Sunweb Group is een van de grootste reisorganisaties in Europa en de drijvende kracht achter verschillende merken die actief zijn in zeven landen: Nederland, België, Denemarken, Zweden, Verenigd Koninkrijk, Duitsland, en Frankrijk. 

Sunweb Group heeft de ambitie om de ‘leading digital holiday expert’ te worden. Om dit doel te bereiken ontwikkelen we opvallende merken en creëren we samen met onze partners persoonlijke en unieke herinneringen. Om onze ambities waar te maken durven wij het anders te doen. We lopen voorop bij veranderingen in de markt en stellen steeds nieuwe en verrassende normen.

Sunweb en Eliza was here zijn onze bekendste merken. Sunweb is gericht op online pakketreizen voor zonaanbidders en wintersportfanaten. Eliza was here richt zich juist op kleinschalige reizen naar bijzondere plekjes voor de nieuwsgierige reiziger die meer rust, ruimte en vrijheid zoekt.

Met ongeveer 400 medewerkers, plus meer dan 250 lokale guides en areamanagers, staan we altijd klaar voor onze klanten. Sunweb Group wil een unieke werkgever zijn, daarom moedigen we onze mensen aan zich continu te ontwikkelen – persoonlijk en professioneel – en elke dag een betekenisvolle impact te maken. 

Deze combinatie van mensgericht en centraal gemanaged zakendoen via een online businessmodel zorgt ervoor dat wij elk jaar meer dan een miljoen tevreden klanten bedienen. In februari 2019 is Sunweb Group overgenomen door Triton Fund V. We kijken ernaar uit in de toekomst nog veel meer mensen een welverdiende vakantie te bezorgen.

--------------------------------------------------------

Sunweb Group
Martine Langerak
Head of Communications & PR
Tel: +31 6 531 316 04
E-mail: [email protected]

PR Agency LEWIS
Nederland: Ellen van Wijk 
Tel: +31 20 220 0220
Belgie: Evi Coune en Anouk Schnaphauf
Tel: +32 474 29 74 49
E-mail: [email protected]

Sunweb Group
Schützengasse 4
CH-8001 Zürich
Switzerland