Eliza was here åbner internationalt bloggerhus på Cypern

Stærk tiltro til influencer marketing

"Hvorfor ikke et stort hus med bloggere? Fra forskellige lande. Eliza, du kender en masse mennesker, mange af dem er sikkert også bloggere? Det er superenkelt at organisere. Du sørger for et par flybilletter, en lejebil og et hus og inviterer et par bloggere til at tage et fly derned."

Så enkelt er det bare ikke i virkeligheden. Hvis man ønsker at gøre brug af effektiv og intelligent (mikro-)influencer marketing, kræves der et klart DNA-match mellem det pågældende brand og de involverede influencers. Endvidere stærk tiltro til de ting, man beskæftiger sig med. Med udgangspunkt i ovennævnte åbner rejseorganisationen Eliza was here, specialiseret i specielle og unikke ferieadresser i Middelhavsområdet, nu et internationalt bloggerhus på Cypern.
 
Folk har lige siden starten fundet rejseorganisationen Eliza was here via tips fra venner, kollegaer eller familiemedlemmer, og denne udvikling er kun vokset gennem årene. Undersøgelser blandt organisationens egne kunder viser, at lidt over 35% kender Eliza was here via et tip fra én, de kender. Rejseorganisationen melder også, at man har ca. 35% gengangere målt over en periode på to år. Konklusionen er, at Eliza was here formår at indfri forventningerne og skabe begejstrede fans, der fungerer som ambassadører i deres egen omgangskreds. Noget af et frit bud på ´organisk influencer marketing´, der danner baggrund for, at Eliza was here nu har valgt en mere proaktiv og kommerciel tilgang til og brug af influencer marketing.

Eliza was here åbner nemlig et internationalt bloggerhus. Eliza har inviteret 15 bloggere fra Holland, Belgien og Danmark til Cypern i perioden 5. – 13. maj, hvor de vil opleve den unikke erfaring at rejse med Eliza was here. Nogle af de deltagende bloggere er : Claartje Schröder (Foodness, NL), Niel van Herck (Tjoolaard, BE) og Mie Kristine Quist (Wewonder,  DK)
 
Altid øje for detaljen

  • Eliza vil før, under og efter dette event holde personlig kontakt med de inviterede influencers via en egen mail-adresse, eget telefonnummer samt personligt rettede kort og breve. Eliza ønsker virkelig at lære bloggerne at kende: Forestil jer fx bloggerens foretrukne drikkevarer i køleskabet, bloggerens favoritmusik ved ankomsten og bloggerens ferie-musthave.
  • Eliza vil granske enhver influencers profil i forvejen, så det er muligt at give individuelle tips og gøre ferien så unik og autentisk som mulig.
  • Der er tale om et ophold i landlig stil, så vores influencers får fornemmelsen af at leve som en lokal blandt de lokale.
  • Elizas influencers får mulighed for at opleve aktiviteter med lokale, cypriotiske venner, aktiviteter, som også Eliza kender til. På den måde lærer vores influencers det ægte Cypern at kende, helt sådan som Eliza foretrækker det.
  • Eliza sørger for de bedste tips, når det gælder det lokale køkken. Der bliver bl.a. arrangeret fælles madlavning hjemme hos lokale venner.
  • Alle bloggere får deres egen lejebil, så de – helt som på en ferie med Eliza was here – selv kan gå på opdagelse på øen.

Ikke et spørgsmål om at købe et podium
"Vi pålægger ikke de inviterede influencers nogen restriktioner eller forlanger, at de skal poste et bestemt antal blogs, posts, hashtags eller lignende," udtaler Yuri Deutekom, direktør for Eliza was here. "Eliza was here er overbevist om, at gode oplevelser automatisk udløser opmærksomhed. Vi stoler fuldt og helt på vores produkt og det, vi altid lover: Autentiske og unikke oplevelser. " Rejseorganisationen håber, at de inviterede influencers deler deres begejstring og oplevelser med deres følgere. Det heraf genererede indhold er efter Eliza was here´s mening mere brugbart end købte kampagner eller fastlagte betingelser. "Hvis en influencer beslutter sig til ikke at skrive eller dele noget, så har den oplevelse, vi har budt bloggeren på, simpelthen ikke været god nok. Den risiko tør vi godt tage."

Fra influencer til ambassadør
"Vi vil selvfølgelig foretage et skøn over hvor mange mennesker, vi kan nå ud til ved hjælp af visits, views og andre indikatorer. For os er det svært at måle, hvordan indholdet bliver modtaget og tolket og i hvor høj grad det ændrer den potentielle kundes beslutning om at vælge en bestemt ferie. Men vi har tillid til effekten heraf. Vi sammenligner influencer marketing med mund-til-mund reklame, der i vores øjne er den allerbedste markedsføring. En person, der til en fest står og fortæller, at han/hun har været på alletiders rejse med Eliza was here, er sin vægt værd i guld. Han/hun er nemlig ambassadør for vores brand. Og den, der står og lytter med en øl eller drink i hånden, bliver begejstret. Det skyldes, at man er mere åben over for information fra en person med de samme værdier som én selv. Det er menneskeligt at søge efter fælles værdier. I de fleste tilfælde er det dem, vi ´tror´ på. Kunden til festen, der i afslappede omgivelser og uden bagtanker fortalte om sine oplevelser, er vores ambassadør. Det er lige præcis vores tilgang til influencer marketing. Vi arbejder med en målsætning om at gøre vores influencers til ambassadører. Folk, der deler deres oplevelser. Følgerne er de andre gæster til festen, der stod og lyttede til historien om den fantastiske ferie. Der dagen efter måske er blevet nysgerrige og vil vide mere om Eliza was here."
 

NOTE TIL REDAKTIONEN (skal ikke offentliggøres):

Rejseorganisationen Eliza was here tager dig med til unikke steder i Middelhavsområdet. Når andre drejer til højre, drejer Eliza til venstre. Det er et vigtigt udgangspunkt for Eliza was here i valget af autentiske ferieboliger. Vi fokuserer på håndplukkede ferieboliger/hoteller for livsnydere. Ingen travle turiststeder,  men uopdagede perler. Og så befinder du dig måske pludselig i en pragtfuld naturstensvilla med egen swimmingpool i haven. Om aftenen står den på grillmad med friskfanget fisk, som du har hentet på havnen samme dag. Eller du overnatter på en mange hundrede år gammel landejendom, der byder på skønne, nyrenoverede suiter med enhver komfort. Lær også omgivelserne at kende på ture i din lejebil, der altid er med i prisen på vores ferier med fly.  

Kontakt os
Maja Imfeld Eliza was here
Yuri Deutekom International Director at Eliza was here, Sundio Group International
Maja Imfeld Eliza was here
Yuri Deutekom International Director at Eliza was here, Sundio Group International
Om Sunweb Group

Sunweb Group is one of the largest travel operators in Europe with a turnover in excess of €700 million. The company is the driving force behind several brands operating in seven international markets: The Netherlands, Denmark, Sweden, Belgium, Great Britain, Germany and France. Sunweb is the best-known brand of the group. Sunweb is a leading online operator of package holidays to sun and winter sports destinations.

Sunweb Group employs around 400 people and sends more than 250 tour guides and area managers to various holiday destinations to support its customers. Sunweb Group has a pan-European identity with tour operator operations in Zurich (head office), Rotterdam (back-office), Girona (software and web development) and several offices in Europe. The combination of a centralised organisation, unique self-contracted content and a strong online business model has resulted in more than one million satisfied customers for Sunweb Group each year. Sunweb Group was acquired by Triton Fund V in February 2019.

----------------------------------------------------------------------

Sunweb Denmark
Martin Faber Smidstrup
Country Manager – Scandinavia
Mail: [email protected]
Phone: +4530282683

PR Agency: Help PR & Communication
Sophie Marker
Phone: +45 25 85 16 05
Mail: [email protected]

Sunweb Group
Martine Langerak
Head of Communications & PR
Phone: +31 6 531 316 04
E-mail: [email protected]

Sunweb Group
Kronprinsessegade 54
1306 Copenhagen
Denmark