Eliza was here lanceert vakantieaanbod in Nederland

Eliza was here lanceert vakantieaanbod in Nederland

Kleinschalige accommodaties, van privé-eiland tot boerderij

Rotterdam, 3 juli 2020 – Reisorganisatie Eliza was here, specialist in het aanbieden van kleinschalige en unieke vakantieaccommodaties, heeft haar aanbod uitgebreid met vijf Nederlandse locaties. Vanaf vandaag kunnen reizigers ook een vakantie boeken naar de mooiste plekjes in Nederland, waaronder een privé-eiland volledig weg van de massa.

Vluchten van de drukte

De reisorganisatie was al actief in zes landen in de Mediterranée en op de Canarische Eilanden en voegt hier nu Nederland aan toe. Met de nieuwe bestemmingen biedt Eliza was here vakanties dichtbij huis, maar weg van de massa. 

Yuri Deutekom, Director van Eliza was here, vertelt: “We zijn erg blij dat we deze Nederlandse accommodaties aan ons aanbod kunnen toevoegen. Al langer hebben we de droom om ons aanbod uit te breiden naar niet-traditionele zonvakantielanden en de coronacrisis heeft dit plan in een stroomversnelling gebracht. In de huidige situatie is immers de behoefte groter dan ooit om dichtbij huis vakantie te vieren. Het leek het ons dan ook het perfecte moment om op deze wens in te spelen met accommodaties weg van de drukte, maar wel vertrouwd in eigen land, waar ook genoeg onontdekte plekjes te vinden zijn.”

Eliza was here wil met deze nieuwe stap enerzijds een alternatief bieden dichtbij huis, anderzijds past het goed bij de huidige propositie van de reisorganisatie om kleinschalige en unieke vakantieaccommodaties aan te bieden. Voor vakanties in de Mediterranée en op de Canarische Eilanden blijft de pakketreisconstructie bestaan. Dit beslaat ook het grootste deel van het aanbod; ruim 550 accommodaties, in vrijwel alle gevallen inclusief vlucht en huurauto.

Expansie naar meer Europese landen

De nieuwe vakantieadressen zijn vijf bijzondere accommodaties zoals een boerderij in Twente en een privé-eiland in Vinkeveen. Daar komen op korte termijn nog drie unieke accommodaties bij. De uitbreiding blijft overigens niet beperkt tot Nederland. “We hopen binnenkort ook een aantal nieuwe ontdekkingen te doen in België”, vertelt Deutekom.

Deze vijf nieuwe accommodaties zijn vanaf vandaag te boeken:

1)    Luxe huis “Logement Swaenenvecht”, Oud Zuilen (Utrecht)

2)    Luxe hotel “Logement aan de Vecht”, Breukelen (Utrecht)

3)    Bed & Breakfast “Villa Oldenhoff”, Abcoude (Utrecht)

4)    Privé-eiland “Eliza’s Eilandje”, Vinkeveen (Utrecht)

5)    Boerderij “Erfgoed Bossem”, Twente (Overijssel)

Overnachting op privé-eiland

Om het nieuwe vakantieaanbod te vieren, loopt er tot en met 13 juli een winactie op social media. Door Eliza was here te volgen op Facebook of Instagram en de winactie-post te delen, maken consumenten kans op het winnen van een overnachting op één van de meest bijzondere accommodaties in Nederland: Eliza’s eilandje, een privé-eiland in de Vinkeveense Plassen.

Over Eliza was here

Eliza was here is een reisorganisatie gespecialiseerd in het aanbieden van bijzondere & kleinschalige en vakantieadresjes. Op een aantal bestemmingen kun je overwinteren. Alle verblijven hebben een charmant karakter en zijn gelegen op rustieke locaties, weg van de massa. De slogan is dan ook: waar iedereen rechts afslaat, gaat Eliza linksaf. Eliza was here staat voor de waarden kleinschaligheid, kwaliteit, transparantie, toegankelijkheid en Eliza wil haar klanten verrassen door een unieke ervaring te bieden. Ook ontzorgt Eliza haar klanten door het aanbieden van een volledig verzekerde huurauto bij alle vliegvakanties. Boeken kan eenvoudig op www.elizawashere.nl. Eliza was here is aangesloten bij de ANVR en de SGR. 

Voor meer informatie, beeldmateriaal of een interviewverzoek kunt u contact opnemen met:

 

Over Sunweb Group

Sunweb Group is one of the leading travel groups in Europe with more than EUR 600m in turnover. It is the driving force behind numerous brands operating within seven international markets: The Netherlands, Denmark, Sweden, Belgium, United Kingdom, Germany and France. Sunweb is the flagship brand of the group. Sunweb is a pure online player for packaged holidays towards sun and winter sport destinations. Sunweb Group employs approximately 500 individuals and sends more than 400 representatives on to various holiday destinations to support its customers. The Sunweb Group has a pan-European identity with its tour operator activities based in Zurich, headquarters and back-office in Rotterdam, software and web development in Girona and various sales offices around Europe. The combination of a centralized organization, unique self-contracted content and strong online business model has resulted in over one million happy clients for Sunweb Group each year. Sunweb Group was acquired by Triton Fund V in February 2019.

Sunweb Group
Schützengasse 4
CH-8001 Zürich
Switzerland