Magikalopvakantie.nl?

Magikalopvakantie.nl?

Mysterieuze website duikt op in landelijke dagbladen en op radio

Rotterdam, 20 maart 2021 – Mag ik al op vakantie? Wie dit weekend de kranten openslaat zal op een van de pagina’s in koeienletters de tekst ‘magikalopvakantie.nl’ tegenkomen. Ook op Qmusic wordt in een 10 seconden-radiospot de website omgeroepen door een vertrekhal. De afzender wordt nergens genoemd, maar het antwoord op de vraag weet iedereen ondertussen wel. De website maakt gelijk duidelijk dat je nog niet nog op vakantie kan, maar wel kan beginnen met aftellen naar je volgende vakantie. Een vakantie waar zoveel Nederlanders vol verlangen naar uitkijken. De initiatiefnemer achter deze campagne is Sunweb Group. Onderaan wordt de website ondertekend met al hun merken, maar eerst verschijnt deze tekst:

Magikalopvakantie?
Nee, nog niet… 
maar aftellen naar je volgende vakantie kan wel…

Inpakken en morgen vertrekken kan niet, maar je mag wel je vakantie alvast boeken bij je favoriete vakantieaanbieder. Zodat de voorpret begint en iedereen op de bestemmingen naar jouw komst uitkijkt. Iedereen verdient een fijne vakantie, want vakantie is belangrijk voor iedereen...nu meer dan ooit. Een vakantie om op te laden, om eventjes helemaal weg te zijn van de dagelijkse sleur en thuis te komen met mooie herinneringen die een leven lang meegaan.

Mattijs ten Brink, CEO van Sunweb Group licht het idee achter de website magikalopvakantie.nl toe: “Vakantie staat bij iedereen hoog op de verlanglijst voor 2021 en de behoefte aan vakantie wordt alleen maar groter. Vakanties zijn het moment om op te laden, tot rust te komen en je hectische leven even op pauze te zetten. Wij vinden daarom dat alle mensen een fijne vakantie verdienen en met ons gevarieerde aanbod kunnen we iedereen een vakantie bieden die aan hun persoonlijke behoeften voldoet. Ik heb er vertrouwen in dat we binnenkort weer op vakantie kunnen gaan. Ook daarom hebben wij deze website gecreëerd, zodat we iedereen op de hoogte kunnen houden over de actualiteit van het reisadvies.”

​Sunweb Group weet dat op dit moment reizen niet of nauwelijks mogelijk is, maar wil met deze campagne nog eens duidelijk maken dat er dringend behoefte is aan perspectief, nood aan een moment waarop er weer genoten kan worden van de gastvrijheid van de mooiste vakantiebestemmingen. Niets is zo leuk als het vooruitzicht op een vakantie, daarom is het geen slecht idee nu je vakantie te plannen. Zeker gezien alle flexibiliteit, garanties en zorg die reisorganisaties nu bieden.

Story image

 

Over Sunweb Group

Sunweb Group is een van de grootste reisorganisaties in Europa met een omzet van meer dan 700 miljoen euro. Het bedrijf is de drijvende kracht achter verschillende merken die actief zijn in zeven internationale markten: Nederland, Denemarken, Zweden, België, Groot-Brittannië, Duitsland en Frankrijk. Sunweb is het bekendste merk van de groep. Sunweb is een volwaardige online speler voor pakketreizen naar zon- en wintersportbestemmingen.

Bij Sunweb Group werken ongeveer 400 mensen en zendt meer dan 250 reisleiders en area managers uit naar verschillende vakantiebestemmingen om haar klanten te ondersteunen. Sunweb Group heeft een pan-Europese identiteit met touroperator-activiteiten in Zürich (hoofdkantoor), Rotterdam (back-office), Girona (software- en webontwikkeling) en diverse vestigingen in Europa. De combinatie van een gecentraliseerde organisatie, unieke self-contracted content en een sterk online businessmodel heeft geresulteerd in meer dan een miljoen tevreden klanten voor Sunweb Group per jaar. Sunweb Group is in februari 2019 overgenomen door Triton Fund V.

--------------------------------------------------------

Sunweb Group
Martine Langerak
Head of Communications & PR
Tel: +31 6 531 316 04
E-mail: [email protected]

PR Agency LEWIS
Nederland: Kirsten Spoelstra and Willemijn Alberts
Tel: +31 20 220 0220
Belgie: Evi Coune en Anouk Schnaphauf
Tel: +32 474 29 74 49
E-mail: [email protected]

Sunweb Group
Schützengasse 4
CH-8001 Zürich
Switzerland