Nieuwe vakantiebestemming bij Sunweb: Taba

Nieuwe vakantiebestemming bij Sunweb: Taba

Populariteit Egypte vraagt om uitbreiding

Vanaf juni 2019 kun je op de website van Sunweb vakanties boeken naar het Egyptische Taba, met vertrek van november 2019 t/m maart 2020. Deze relatief onbekende vakantiebestemming is een toevoeging aan het uitgebreide winterzonaanbod van de touroperator.

Perfecte winterzonbestemming
Het kustplaatsje Taba Heights ligt in het noorden van het Sinaï-schiereiland aan de grens met Israël. Productmanager Janet de Frel geeft aan dat de nieuwe bestemming de perfecte combinatie vormt tussen de bekendere Egyptische bestemmingen, Hurghada en Marsa Alam. “In Taba lopen de zandstranden geleidelijk aan af in de zee, waar je vervolgens zo de mooiste koraalriffen in snorkelt” aldus Janet.“ Dit maakt de bestemming ideaal voor gezinnen met (jonge) kinderen.

Maar ook voor stellen die er graag op uit gaan is de bestemming ideaal, vanwege de vele interessante excursiemogelijkheden. Je kunt vanuit Taba uitstapjes maken naar bijvoorbeeld de populaire highlights Petra in Jordanië en Jeruzalem in Israël.  

Populariteit Egypte vraagt om uitbreiding
Taba als vakantiebestemming is niet nieuw op de Nederlandse markt. Een aantal jaar geleden genoten duizenden Nederlanders hier van een perfecte strandvakantie. Janet: “Toen Transavia besloot weer in de winter rechtstreeks naar Eilat te vliegen, grepen wij dit aan om Taba terug op de kaart te zetten nu Egypte weer in populariteit groeit.” En terecht, want dit paradijs aan de voet van het vierlandenpunt (met o.a. Israël en Jordanië) ligt op nog geen 5 uur vliegen van Amsterdam, heeft slechts 1 uur tijdverschil, biedt altijd zon, 5 kilometer lange zandstranden en vele fantastische excursiemogelijkheden. Bovendien hoef je voor Taba geen visum te kopen.

Ook in België kan men bij Sunweb een vakantie naar Taba boeken, met een vlucht vanuit Amsterdam.

Resorts & voorzieningen
De luxe resorts in Taba Heights bieden vakantiegangers de luxe die ze bij Sunweb in Egypte gewend zijn, tegen zeer scherpe prijzen. Met verschillende wellnesscenters, uitgebreide buffetten, zwembaden, volledig ingerichte stranden en watersport- en duikmogelijkheden is het een ideale vakantiebestemming. Doordat de zon hier het hele jaar door schijnt is het een schitterende toevoeging aan het uitgebreide winterzonaanbod van Sunweb.

Veiligheid
Het reisadvies naar Eilat en Taba is hetzelfde als andere toeristische bestemmingen in Egypte, code geel. Dit is hetzelfde reisadvies dat voor veel andere populaire reisbestemmingen, zoals Turkije, Thailand, Zuid-Afrika en Indonesië geldt.

 

Contacteer ons
Tim Van den Bergh
Tim Van den Bergh CCO - Chief Commercial Officer, Sunweb Group
Tim Van den Bergh
Tim Van den Bergh CCO - Chief Commercial Officer, Sunweb Group
Over Sunweb Group

Sunweb Group is een van de grootste reisorganisaties in Europa met een omzet van meer dan 700 miljoen euro. Het bedrijf is de drijvende kracht achter verschillende merken die actief zijn in zeven internationale markten: Nederland, Denemarken, Zweden, België, Groot-Brittannië, Duitsland en Frankrijk. Sunweb is het bekendste merk van de groep. Sunweb is een volwaardige online speler voor pakketreizen naar zon- en wintersportbestemmingen.

Bij Sunweb Group werken ongeveer 400 mensen en zendt meer dan 250 reisleiders en area managers uit naar verschillende vakantiebestemmingen om haar klanten te ondersteunen. Sunweb Group heeft een pan-Europese identiteit met touroperator-activiteiten in Zürich (hoofdkantoor), Rotterdam (back-office), Girona (software- en webontwikkeling) en diverse vestigingen in Europa. De combinatie van een gecentraliseerde organisatie, unieke self-contracted content en een sterk online businessmodel heeft geresulteerd in meer dan een miljoen tevreden klanten voor Sunweb Group per jaar. Sunweb Group is in februari 2019 overgenomen door Triton Fund V.

--------------------------------------------------------

Sunweb Group
Martine Langerak
Head of Communications & PR
Tel: +31 6 531 316 04
E-mail: [email protected]

PR Agency LEWIS
Nederland: Kirsten Spoelstra and Willemijn Alberts
Tel: +31 20 220 0220
Belgie: Evi Coune en Anouk Schnaphauf
Tel: +32 474 29 74 49
E-mail: [email protected]

Sunweb Group
Schützengasse 4
CH-8001 Zürich
Switzerland