Nieuwe zomerbestemming voor Sunweb Group en Transavia: de Azoren

Nieuwe zomerbestemming voor Sunweb Group en Transavia: de Azoren

Schiphol, donderdag 18 november 2021- Vanaf deze zomer opent Transavia samen met Sunweb Group een nieuwe route naar Ponto Delgada op de Azoren. Sunweb Group en Transavia ontdekken samen deze nieuwe bestemming en versterken hiermee hun samenwerking. De eerste vlucht wordt uitgevoerd op 24 april 2022 en zal wekelijks op zondag plaatsvinden.

De Azoren met zijn negen eilanden, liggen in het midden van de Atlantische Oceaan en kennen een ongekende schoonheid. Met een klimaat dat bijna altijd zacht en aangenaam is. De Azoren zijn nog niet erg toeristisch en daarom een ideale vakantiebestemming voor de avonturiers en natuurliefhebbers. Nederlanders hebben een grote behoefte aan vakantie en samen met familie en vrienden willen zij mooie en nieuwe bestemmingen ontdekken. De Azoren passen hier goed bij.

Mattijs ten Brink, CEO van Sunweb Group: “De Azoren zijn een prachtige bestemming die zowel door Sunweb als Eliza was here per eind april wordt aangeboden. We zijn trots dat we, samen met onze nieuwe partners op de Azoren, onze klanten een welverdiende vakantie kunnen bezorgen op deze nieuwe bestemming. De samenwerking met Transavia geeft Nederlandse vakantiegangers de gelegenheid om binnen heel Europa mooie vakantiebestemmingen te ontdekken.”

“Door deze mooie samenwerking met Sunweb Group bieden we, een nog te ontdekken, prachtige vakantie bestemming aan onze passagiers. Het is een rijke aanvulling op het ruime aanbod aan bestemmingen waarmee we met trots en bevlogenheid iedere dag mensen met elkaar verbinden.”Marcel de Nooijer, CEO van Transavia.


 

Over Sunweb Group

Sunweb Group is een van de grootste reisorganisaties in Europa en de drijvende kracht achter verschillende merken die actief zijn in zeven landen: Nederland, België, Denemarken, Zweden, Verenigd Koninkrijk, Duitsland, en Frankrijk. 

Sunweb Group heeft de ambitie om de ‘leading digital holiday expert’ te worden. Om dit doel te bereiken ontwikkelen we opvallende merken en creëren we samen met onze partners persoonlijke en unieke herinneringen. Om onze ambities waar te maken durven wij het anders te doen. We lopen voorop bij veranderingen in de markt en stellen steeds nieuwe en verrassende normen.

Sunweb en Eliza was here zijn onze bekendste merken. Sunweb is gericht op online pakketreizen voor zonaanbidders en wintersportfanaten. Eliza was here richt zich juist op kleinschalige reizen naar bijzondere plekjes voor de nieuwsgierige reiziger die meer rust, ruimte en vrijheid zoekt.

Met ongeveer 400 medewerkers, plus meer dan 250 lokale guides en areamanagers, staan we altijd klaar voor onze klanten. Sunweb Group wil een unieke werkgever zijn, daarom moedigen we onze mensen aan zich continu te ontwikkelen – persoonlijk en professioneel – en elke dag een betekenisvolle impact te maken. 

Deze combinatie van mensgericht en centraal gemanaged zakendoen via een online businessmodel zorgt ervoor dat wij elk jaar meer dan een miljoen tevreden klanten bedienen. In februari 2019 is Sunweb Group overgenomen door Triton Fund V. We kijken ernaar uit in de toekomst nog veel meer mensen een welverdiende vakantie te bezorgen.

--------------------------------------------------------

Sunweb Group
Martine Langerak
Head of Communications & PR
Tel: +31 6 531 316 04
E-mail: [email protected]

PR Agency LEWIS
Nederland: Ellen van Wijk 
Tel: +31 20 220 0220
Belgie: Evi Coune en Anouk Schnaphauf
Tel: +32 474 29 74 49
E-mail: [email protected]

Sunweb Group
Schützengasse 4
CH-8001 Zürich
Switzerland