Nieuwe zomerbestemming voor Sunweb Group en Transavia: de Azoren

Nieuwe zomerbestemming voor Sunweb Group en Transavia: de Azoren

Schiphol, donderdag 18 november 2021- Vanaf deze zomer opent Transavia samen met Sunweb Group een nieuwe route naar Ponto Delgada op de Azoren. Sunweb Group en Transavia ontdekken samen deze nieuwe bestemming en versterken hiermee hun samenwerking. De eerste vlucht wordt uitgevoerd op 24 april 2022 en zal wekelijks op zondag plaatsvinden.

De Azoren met zijn negen eilanden, liggen in het midden van de Atlantische Oceaan en kennen een ongekende schoonheid. Met een klimaat dat bijna altijd zacht en aangenaam is. De Azoren zijn nog niet erg toeristisch en daarom een ideale vakantiebestemming voor de avonturiers en natuurliefhebbers. Nederlanders hebben een grote behoefte aan vakantie en samen met familie en vrienden willen zij mooie en nieuwe bestemmingen ontdekken. De Azoren passen hier goed bij.

Mattijs ten Brink, CEO van Sunweb Group: “De Azoren zijn een prachtige bestemming die zowel door Sunweb als Eliza was here per eind april wordt aangeboden. We zijn trots dat we, samen met onze nieuwe partners op de Azoren, onze klanten een welverdiende vakantie kunnen bezorgen op deze nieuwe bestemming. De samenwerking met Transavia geeft Nederlandse vakantiegangers de gelegenheid om binnen heel Europa mooie vakantiebestemmingen te ontdekken.”

“Door deze mooie samenwerking met Sunweb Group bieden we, een nog te ontdekken, prachtige vakantie bestemming aan onze passagiers. Het is een rijke aanvulling op het ruime aanbod aan bestemmingen waarmee we met trots en bevlogenheid iedere dag mensen met elkaar verbinden.”Marcel de Nooijer, CEO van Transavia.


 

Over Sunweb Group

Sunweb Group is een van de grootste reisorganisaties in Europa met een omzet van meer dan 700 miljoen euro. Het bedrijf is de drijvende kracht achter verschillende merken die actief zijn in zeven internationale markten: Nederland, Denemarken, Zweden, België, Groot-Brittannië, Duitsland en Frankrijk. Sunweb is het bekendste merk van de groep. Sunweb is een volwaardige online speler voor pakketreizen naar zon- en wintersportbestemmingen.

Bij Sunweb Group werken ongeveer 400 mensen en zendt meer dan 250 reisleiders en area managers uit naar verschillende vakantiebestemmingen om haar klanten te ondersteunen. Sunweb Group heeft een pan-Europese identiteit met touroperator-activiteiten in Zürich (hoofdkantoor), Rotterdam (back-office), Girona (software- en webontwikkeling) en diverse vestigingen in Europa. De combinatie van een gecentraliseerde organisatie, unieke self-contracted content en een sterk online businessmodel heeft geresulteerd in meer dan een miljoen tevreden klanten voor Sunweb Group per jaar. Sunweb Group is in februari 2019 overgenomen door Triton Fund V.

--------------------------------------------------------

Sunweb Group
Martine Langerak
Head of Communications & PR
Tel: +31 6 531 316 04
E-mail: [email protected]

PR Agency LEWIS
Nederland: Kirsten Spoelstra and Willemijn Alberts
Tel: +31 20 220 0220
Belgie: Evi Coune en Anouk Schnaphauf
Tel: +32 474 29 74 49
E-mail: [email protected]

Sunweb Group
Schützengasse 4
CH-8001 Zürich
Switzerland