Oranje kleurt roze...

Oranje kleurt roze...

Tom Dumoulin en Team Sunweb maakten de Giro spannend tot de laatste minuut.

Tom Dumoulin en Team Sunweb wonnen gisteren de 100ste editie van de Giro d’Italia, een fantastische prestatie na drie intense weken racen. Tom schreef gisteren geschiedenis door als eerste Nederlander de Giro te winnen.  Nederland heeft 37 jaar na haar laatste rondewinnaar weer een nieuwe held.  

Oranje kleurt roze

In Nederland gaat de overwinning van Tom Dumoulin niet onopgemerkt voorbij. De kranten en de media kleuren roze en op verschillende plaatsen in Nederland wordt Tom en zijn team letterlijk in de roze spotlights gezet. Het traditionele oranje kleurt sinds gisteren helemaal roze.  De Nederlandse ambassade in Italië werd prachtig verlicht. In Rotterdam, de thuisbasis van Sunweb, kleurde de Erasmusbrug en de Hofpleinfontein helemaal roze. Ook het Sunweb gebouw op de Bahialaan werd omgetoverd tot een roze burcht. En niet alleen de gebouwen kleuren roze, ook Tom zijn fiets heeft een nieuw kleurtje gekregen.  Zijn Giant TCR heeft sinds gisteren een roze jasje om...

Sunweb feliciteert heel het team

Sunweb heeft in haar eerste jaar als naamgever van het team meteen een grote prijs te pakken. Vandaag staan er advertenties in de media waar Sunweb het hele internationale team feliciteert voor de overwinning. Het benadrukt via deze weg nogmaals het belang van samenwerken, het belang van het volledige team in de wielersport. Naast Tom feliciteert Sunweb ook Phil Bauhaus (DE), Laurens ten Dam (NL), Simon Geschke (DE), Chad Haga (USA), Wilco Kelderman (NL), Georg Preidler (AT), Sindre Skjostad Lunke (No), Tom Stamsnijder (NL), de Team Sunweb staff en alle supporters! 

Contacteer ons
Tim Van den Bergh CCO - Chief Commercial Officer, Sundio Group International
Tim Van den Bergh CCO - Chief Commercial Officer, Sundio Group International
Over Sunweb Group

Sunweb Group is een van de grootste reisorganisaties in Europa en de drijvende kracht achter verschillende merken die actief zijn in zeven landen: Nederland, België, Denemarken, Zweden, Verenigd Koninkrijk, Duitsland, en Frankrijk. 

Sunweb Group heeft de ambitie om de ‘leading digital holiday expert’ te worden. Om dit doel te bereiken ontwikkelen we opvallende merken en creëren we samen met onze partners persoonlijke en unieke herinneringen. Om onze ambities waar te maken durven wij het anders te doen. We lopen voorop bij veranderingen in de markt en stellen steeds nieuwe en verrassende normen.

Sunweb en Eliza was here zijn onze bekendste merken. Sunweb is gericht op online pakketreizen voor zonaanbidders en wintersportfanaten. Eliza was here richt zich juist op kleinschalige reizen naar bijzondere plekjes voor de nieuwsgierige reiziger die meer rust, ruimte en vrijheid zoekt.

Met ongeveer 400 medewerkers, plus meer dan 250 lokale guides en areamanagers, staan we altijd klaar voor onze klanten. Sunweb Group wil een unieke werkgever zijn, daarom moedigen we onze mensen aan zich continu te ontwikkelen – persoonlijk en professioneel – en elke dag een betekenisvolle impact te maken. 

Deze combinatie van mensgericht en centraal gemanaged zakendoen via een online businessmodel zorgt ervoor dat wij elk jaar meer dan een miljoen tevreden klanten bedienen. In februari 2019 is Sunweb Group overgenomen door Triton Fund V. We kijken ernaar uit in de toekomst nog veel meer mensen een welverdiende vakantie te bezorgen.

--------------------------------------------------------

Sunweb Group
Martine Langerak
Head of Communications & PR
Tel: +31 6 531 316 04
E-mail: [email protected]

PR Agency LEWIS
Nederland: Ellen van Wijk 
Tel: +31 20 220 0220
Belgie: Evi Coune en Anouk Schnaphauf
Tel: +32 474 29 74 49
E-mail: [email protected]

Sunweb Group
Schützengasse 4
CH-8001 Zürich
Switzerland