Oranje kleurt roze...

Oranje kleurt roze...

Tom Dumoulin en Team Sunweb maakten de Giro spannend tot de laatste minuut.

Tom Dumoulin en Team Sunweb wonnen gisteren de 100ste editie van de Giro d’Italia, een fantastische prestatie na drie intense weken racen. Tom schreef gisteren geschiedenis door als eerste Nederlander de Giro te winnen.  Nederland heeft 37 jaar na haar laatste rondewinnaar weer een nieuwe held.  

Oranje kleurt roze

In Nederland gaat de overwinning van Tom Dumoulin niet onopgemerkt voorbij. De kranten en de media kleuren roze en op verschillende plaatsen in Nederland wordt Tom en zijn team letterlijk in de roze spotlights gezet. Het traditionele oranje kleurt sinds gisteren helemaal roze.  De Nederlandse ambassade in Italië werd prachtig verlicht. In Rotterdam, de thuisbasis van Sunweb, kleurde de Erasmusbrug en de Hofpleinfontein helemaal roze. Ook het Sunweb gebouw op de Bahialaan werd omgetoverd tot een roze burcht. En niet alleen de gebouwen kleuren roze, ook Tom zijn fiets heeft een nieuw kleurtje gekregen.  Zijn Giant TCR heeft sinds gisteren een roze jasje om...

Sunweb feliciteert heel het team

Sunweb heeft in haar eerste jaar als naamgever van het team meteen een grote prijs te pakken. Vandaag staan er advertenties in de media waar Sunweb het hele internationale team feliciteert voor de overwinning. Het benadrukt via deze weg nogmaals het belang van samenwerken, het belang van het volledige team in de wielersport. Naast Tom feliciteert Sunweb ook Phil Bauhaus (DE), Laurens ten Dam (NL), Simon Geschke (DE), Chad Haga (USA), Wilco Kelderman (NL), Georg Preidler (AT), Sindre Skjostad Lunke (No), Tom Stamsnijder (NL), de Team Sunweb staff en alle supporters! 

Contacteer ons
Tim Van den Bergh CCO - Chief Commercial Officer, Sundio Group International
Tim Van den Bergh CCO - Chief Commercial Officer, Sundio Group International
Over Sunweb Group

Sunweb Group is een van de grootste reisorganisaties in Europa met een omzet van meer dan 700 miljoen euro. Het bedrijf is de drijvende kracht achter verschillende merken die actief zijn in zeven internationale markten: Nederland, Denemarken, Zweden, België, Groot-Brittannië, Duitsland en Frankrijk. Sunweb is het bekendste merk van de groep. Sunweb is een volwaardige online speler voor pakketreizen naar zon- en wintersportbestemmingen.

Bij Sunweb Group werken ongeveer 400 mensen en zendt meer dan 250 reisleiders en area managers uit naar verschillende vakantiebestemmingen om haar klanten te ondersteunen. Sunweb Group heeft een pan-Europese identiteit met touroperator-activiteiten in Zürich (hoofdkantoor), Rotterdam (back-office), Girona (software- en webontwikkeling) en diverse vestigingen in Europa. De combinatie van een gecentraliseerde organisatie, unieke self-contracted content en een sterk online businessmodel heeft geresulteerd in meer dan een miljoen tevreden klanten voor Sunweb Group per jaar. Sunweb Group is in februari 2019 overgenomen door Triton Fund V.

--------------------------------------------------------

Sunweb Group
Martine Langerak
Head of Communications & PR
Tel: +31 6 531 316 04
E-mail: [email protected]

PR Agency LEWIS
Nederland: Kirsten Spoelstra and Willemijn Alberts
Tel: +31 20 220 0220
Belgie: Evi Coune en Anouk Schnaphauf
Tel: +32 474 29 74 49
E-mail: [email protected]

Sunweb Group
Schützengasse 4
CH-8001 Zürich
Switzerland