Sundio en Transavia verlengen meerjarig partnership

Onthulling unieke vliegtuigbeschildering voor Sunweb

Gisteren hebben de directies van Sundio Group en Transavia hun handtekening gezet onder de nieuwe meerjarenovereenkomst. Met de overeenkomst onderschrijven de twee leidende bedrijven in de Nederlandse vakantiemarkt om samen verder te ondernemen en te vernieuwen in de leisure reisbranche.

Mattijs ten Brink: "We kijken ernaar uit om met één van de grootste marktpartijen in Nederland nog hechter te gaan samenwerken. Sundio heeft net als Transavia de ambitie om continue te vernieuwen en zich aan te passen aan de wensen van de klant. Met deze vernieuwde bundeling van krachten verstevigen we onze leidende positie en bieden we klanten het beste product in zijn soort."

Gert Caluwé: "Wij hebben als doel om voor onze gasten een heerlijke en onbezorgde vakantie te verzorgen, weg van de dagelijkse beslommeringen. Het vakantiegevoel moet helemaal starten vanaf het moment dat onze gasten inchecken op de luchthaven en aan boord gaan van hun vliegtuig.  Vanaf dit moment is o.a. kwaliteit, klantvriendelijkheid en vernieuwing enorm belangrijk. Deze klantenfocus en ambitie tot constante verbeteringen zit even hard in het DNA van Transavia als in dat van ons en we zijn er dan ook van overtuigd dat deze samenwerking onze positie versterkt.  Samen kunnen we ervoor zorgen dat onze klanten na hun vakantie met de mooiste vakantieherinneringen terug naar huis vliegen."

Deze zomer vliegen twee Transavia-vliegtuigen in een eigen beschildering van de touroperator. Deze vliegtuigen worden ingezet voor Sundio-passagiers. Met de vliegtuigbeschildering onthult Sundio vandaag de nieuwe huisstijl van haar label Sunweb. 

Over Transavia

Transavia, onderdeel van de AIR FRANCE KLM Group, verzorgt al 50 jaar lijndiensten en chartervluchten naar meer dan 110 bestemmingen, met name in Europa en Noord Afrika. Het is de meest toegankelijke budgetluchtvaartmaatschappij van Europa, leidend in gastvrijheid, service en digitale dienstverlening. Transavia biedt voor zowel de vakantie- als de zakelijke reiziger een aantrekkelijke basis ticketprijs met additionele (betaalde) producten en diensten. Transavia vervoert per jaar 11 miljoen passagiers en opereert met een jonge, milieuvriendelijke vloot. Transavia biedt vluchten aan vanaf zeven bases in Europa; vanuit Nederland vanaf Amsterdam, Rotterdam/Den Haag en Eindhoven. Vanuit Frankrijk vanaf Parijs, Nantes en Lyon en tot eind oktober 2017 vanaf München, Duitsland.

 

Contacteer ons
Corporate Communications Transavia
Gert de Caluwe CEO - Chief Executive Officer, Sundio Group International
Corporate Communications Transavia
Gert de Caluwe CEO - Chief Executive Officer, Sundio Group International
Over Sunweb Group

Sunweb Group is een van de grootste reisorganisaties in Europa en de drijvende kracht achter verschillende merken die actief zijn in zeven landen: Nederland, België, Denemarken, Zweden, Verenigd Koninkrijk, Duitsland, en Frankrijk. 

Sunweb Group heeft de ambitie om de ‘leading digital holiday expert’ te worden. Om dit doel te bereiken ontwikkelen we opvallende merken en creëren we samen met onze partners persoonlijke en unieke herinneringen. Om onze ambities waar te maken durven wij het anders te doen. We lopen voorop bij veranderingen in de markt en stellen steeds nieuwe en verrassende normen.

Sunweb en Eliza was here zijn onze bekendste merken. Sunweb is gericht op online pakketreizen voor zonaanbidders en wintersportfanaten. Eliza was here richt zich juist op kleinschalige reizen naar bijzondere plekjes voor de nieuwsgierige reiziger die meer rust, ruimte en vrijheid zoekt.

Met ongeveer 400 medewerkers, plus meer dan 250 lokale guides en areamanagers, staan we altijd klaar voor onze klanten. Sunweb Group wil een unieke werkgever zijn, daarom moedigen we onze mensen aan zich continu te ontwikkelen – persoonlijk en professioneel – en elke dag een betekenisvolle impact te maken. 

Deze combinatie van mensgericht en centraal gemanaged zakendoen via een online businessmodel zorgt ervoor dat wij elk jaar meer dan een miljoen tevreden klanten bedienen. In februari 2019 is Sunweb Group overgenomen door Triton Fund V. We kijken ernaar uit in de toekomst nog veel meer mensen een welverdiende vakantie te bezorgen.

--------------------------------------------------------

Sunweb Group
Martine Langerak
Head of Communications & PR
Tel: +31 6 531 316 04
E-mail: [email protected]

PR Agency LEWIS
Nederland: Ellen van Wijk 
Tel: +31 20 220 0220
Belgie: Evi Coune en Anouk Schnaphauf
Tel: +32 474 29 74 49
E-mail: [email protected]

Sunweb Group
Schützengasse 4
CH-8001 Zürich
Switzerland