Sundio Group neemt met onmiddellijke ingang Primavera over

Beide bedrijven hebben op woensdag 1 maart 2017 een overeenstemming bereikt. De overname past uitstekend in de ontwikkeling van de Sundio groep en Primavera zal als merk verder kunnen groeien onder de Sundio-vlag.

 

Toevoeging van een sterk merk met een historiek van meer dan 25 jaar.

Met de acquisitie van Primavera vergroot Sundio haar portfolio en krijgt het er naast haar “flagship-brands” Sunweb en Eliza Was Here weer een zeer mooi merk bij. Primavera verzorgt al 25 jaar de mooiste vakanties naar Portugal. De schitterende Algarve, de Zuid Portugese kust, de gezellige hoofdstad Lissabon aan de mondaine Costa de Lisboa, het noordelijk gelegen en bezienswaardige Porto en niet te vergeten het prachtige bloemeneiland Madeira.

 

Geen merkbare veranderingen voor Primavera klanten en partners.

Primavera blijft onder haar eigen naam opereren en alle activiteiten en medewerkers van Primavera worden overgenomen.  Deze bedrijfsovername brengt aldus voor klanten van Primavera geen merkbare veranderingen met zich mee en ook de jarenlange samenwerkingen met trouwe partners zoals Transavia worden gecontinueerd.

 

Over Primavera

Primavera verzorgt al 25 jaar de mooiste vakanties naar Portugal met een focus op langere verblijven in de Algarve.  De organisatie bestaat uit 15 personen en realiseert met 25.000 gasten een omzet van 17 miljoen euro.

Contacteer ons
Gert de Caluwe CEO - Chief Executive Officer, Sundio Group International
Jan de Jonge CEO Primavera travel
Gert de Caluwe CEO - Chief Executive Officer, Sundio Group International
Jan de Jonge CEO Primavera travel
Over Sunweb Group

Sunweb Group is een van de grootste reisorganisaties in Europa met een omzet van meer dan 700 miljoen euro. Het bedrijf is de drijvende kracht achter verschillende merken die actief zijn in zeven internationale markten: Nederland, Denemarken, Zweden, België, Groot-Brittannië, Duitsland en Frankrijk. Sunweb is het bekendste merk van de groep. Sunweb is een volwaardige online speler voor pakketreizen naar zon- en wintersportbestemmingen.

Bij Sunweb Group werken ongeveer 400 mensen en zendt meer dan 250 reisleiders en area managers uit naar verschillende vakantiebestemmingen om haar klanten te ondersteunen. Sunweb Group heeft een pan-Europese identiteit met touroperator-activiteiten in Zürich (hoofdkantoor), Rotterdam (back-office), Girona (software- en webontwikkeling) en diverse vestigingen in Europa. De combinatie van een gecentraliseerde organisatie, unieke self-contracted content en een sterk online businessmodel heeft geresulteerd in meer dan een miljoen tevreden klanten voor Sunweb Group per jaar. Sunweb Group is in februari 2019 overgenomen door Triton Fund V.

--------------------------------------------------------

Sunweb Group
Martine Langerak
Head of Communications & PR
Tel: +31 6 531 316 04
E-mail: [email protected]

PR Agency LEWIS
Nederland: Kirsten Spoelstra and Willemijn Alberts
Tel: +31 20 220 0220
Belgie: Evi Coune en Anouk Schnaphauf
Tel: +32 474 29 74 49
E-mail: [email protected]

Sunweb Group
Schützengasse 4
CH-8001 Zürich
Switzerland