Sundio Group neemt met onmiddellijke ingang Primavera over

Beide bedrijven hebben op woensdag 1 maart 2017 een overeenstemming bereikt. De overname past uitstekend in de ontwikkeling van de Sundio groep en Primavera zal als merk verder kunnen groeien onder de Sundio-vlag.

 

Toevoeging van een sterk merk met een historiek van meer dan 25 jaar.

Met de acquisitie van Primavera vergroot Sundio haar portfolio en krijgt het er naast haar “flagship-brands” Sunweb en Eliza Was Here weer een zeer mooi merk bij. Primavera verzorgt al 25 jaar de mooiste vakanties naar Portugal. De schitterende Algarve, de Zuid Portugese kust, de gezellige hoofdstad Lissabon aan de mondaine Costa de Lisboa, het noordelijk gelegen en bezienswaardige Porto en niet te vergeten het prachtige bloemeneiland Madeira.

 

Geen merkbare veranderingen voor Primavera klanten en partners.

Primavera blijft onder haar eigen naam opereren en alle activiteiten en medewerkers van Primavera worden overgenomen.  Deze bedrijfsovername brengt aldus voor klanten van Primavera geen merkbare veranderingen met zich mee en ook de jarenlange samenwerkingen met trouwe partners zoals Transavia worden gecontinueerd.

 

Over Primavera

Primavera verzorgt al 25 jaar de mooiste vakanties naar Portugal met een focus op langere verblijven in de Algarve.  De organisatie bestaat uit 15 personen en realiseert met 25.000 gasten een omzet van 17 miljoen euro.

Contacteer ons
Gert de Caluwe CEO - Chief Executive Officer, Sundio Group International
Jan de Jonge CEO Primavera travel
Gert de Caluwe CEO - Chief Executive Officer, Sundio Group International
Jan de Jonge CEO Primavera travel
Over Sunweb Group

Sunweb Group is een van de grootste reisorganisaties in Europa en de drijvende kracht achter verschillende merken die actief zijn in zeven landen: Nederland, België, Denemarken, Zweden, Verenigd Koninkrijk, Duitsland, en Frankrijk. 

Sunweb Group heeft de ambitie om de ‘leading digital holiday expert’ te worden. Om dit doel te bereiken ontwikkelen we opvallende merken en creëren we samen met onze partners persoonlijke en unieke herinneringen. Om onze ambities waar te maken durven wij het anders te doen. We lopen voorop bij veranderingen in de markt en stellen steeds nieuwe en verrassende normen.

Sunweb en Eliza was here zijn onze bekendste merken. Sunweb is gericht op online pakketreizen voor zonaanbidders en wintersportfanaten. Eliza was here richt zich juist op kleinschalige reizen naar bijzondere plekjes voor de nieuwsgierige reiziger die meer rust, ruimte en vrijheid zoekt.

Met ongeveer 400 medewerkers, plus meer dan 250 lokale guides en areamanagers, staan we altijd klaar voor onze klanten. Sunweb Group wil een unieke werkgever zijn, daarom moedigen we onze mensen aan zich continu te ontwikkelen – persoonlijk en professioneel – en elke dag een betekenisvolle impact te maken. 

Deze combinatie van mensgericht en centraal gemanaged zakendoen via een online businessmodel zorgt ervoor dat wij elk jaar meer dan een miljoen tevreden klanten bedienen. In februari 2019 is Sunweb Group overgenomen door Triton Fund V. We kijken ernaar uit in de toekomst nog veel meer mensen een welverdiende vakantie te bezorgen.

--------------------------------------------------------

Sunweb Group
Martine Langerak
Head of Communications & PR
Tel: +31 6 531 316 04
E-mail: [email protected]

PR Agency LEWIS
Nederland: Ellen van Wijk 
Tel: +31 20 220 0220
Belgie: Evi Coune en Anouk Schnaphauf
Tel: +32 474 29 74 49
E-mail: [email protected]

Sunweb Group
Schützengasse 4
CH-8001 Zürich
Switzerland