Sunweb en Mitsis Hotels & Resorts verstevigen exclusieve samenwerking

Sunweb en Mitsis Hotels & Resorts verstevigen exclusieve samenwerking

De zeven populairste Mitsis hotels voor zomer 2023 opnieuw exclusief bij Sunweb en vanaf 2024 14 hotels exclusief

Rotterdam, 13 december 2022 – Voor het komende zomerseizoen kunnen klanten van Sunweb opnieuw exclusief terecht in een van de zeven populairste Mitsis Hotels & Resorts voor hun vakantie in Griekenland. Vanaf 2024 breidt dat aanbod zelfs verder uit tot 14 accommodaties van de Griekse keten. De andere Mitsis hotels zijn ook te boeken bij de digitale vakantie expert.

​De Griekse hotelketen Mitsis Hotels & Resorts is een begrip bij vakantiegangers. De hotels en resorts staan bekend om hun uitstekende service, uitgebreide faciliteiten en hun geweldige locaties op Rhodos, Kos en Kreta. Al jarenlang werkt de keten samen met Sunweb om reizigers een onvergetelijke vakantie te bezorgen onder de Griekse zon.

Tim Van Den Bergh, Director Sun & Beach holidays bij Sunweb Group is blij met de voortzetting van het partnerschip: “Griekenland en de Griekse eilanden zijn een geliefde vakantiebestemming voor onze Nederlandse vakantiegangers en de Mitsis hotels zijn dan ook erg populair onder onze klanten. We waren verrast dat deze hotels ook boekbaar waren via een andere reisorganisatie, wat alleen maar tot verwarring zou leiden bij de klant. We zijn dan ook trots dat we opnieuw exclusiviteit geven aan dit strategische partnership met Mitsis Hotels & Resorts, zodat we onze klanten een onvergetelijke vakantie kunnen bezorgen.”

​Zeven van de meest populairste hotels van de keten – Norida, Summer Palace en Family Village in Kos, Alila en Faliraki in Rhodos en Laguna en Cretan Village in Kreta – zijn voor de zomer van 2023 per direct exclusief boekbaar. Ook de andere Mitsis hotels kunnen via Sunweb geboekt worden. Vanaf 2024 zijn 14 Mitsis Hotels & Resorts exclusief te boeken via Sunweb. Deze zomer kunnen de klanten van Sunweb vertrekken naar de Mitsis Hotels & Resorts vanaf Brussel, Eindhoven, Düsseldorf, Köln/Bonn, Schiphol, Weeze en Rotterdam.


 

Over Sunweb Group

Sunweb Group is een van de grootste reisorganisaties in Europa en de drijvende kracht achter verschillende merken die actief zijn in zeven landen: Nederland, België, Denemarken, Zweden, Verenigd Koninkrijk, Duitsland, en Frankrijk. 

Sunweb Group heeft de ambitie om de ‘leading digital holiday expert’ te worden. Om dit doel te bereiken ontwikkelen we opvallende merken en creëren we samen met onze partners persoonlijke en unieke herinneringen. Om onze ambities waar te maken durven wij het anders te doen. We lopen voorop bij veranderingen in de markt en stellen steeds nieuwe en verrassende normen.

Sunweb en Eliza was here zijn onze bekendste merken. Sunweb is gericht op online pakketreizen voor zonaanbidders en wintersportfanaten. Eliza was here richt zich juist op kleinschalige reizen naar bijzondere plekjes voor de nieuwsgierige reiziger die meer rust, ruimte en vrijheid zoekt.

Met ongeveer 400 medewerkers, plus meer dan 250 lokale guides en areamanagers, staan we altijd klaar voor onze klanten. Sunweb Group wil een unieke werkgever zijn, daarom moedigen we onze mensen aan zich continu te ontwikkelen – persoonlijk en professioneel – en elke dag een betekenisvolle impact te maken. 

Deze combinatie van mensgericht en centraal gemanaged zakendoen via een online businessmodel zorgt ervoor dat wij elk jaar meer dan een miljoen tevreden klanten bedienen. In februari 2019 is Sunweb Group overgenomen door Triton Fund V. We kijken ernaar uit in de toekomst nog veel meer mensen een welverdiende vakantie te bezorgen.

--------------------------------------------------------

Sunweb Group
Martine Langerak
Head of Communications & PR
Tel: +31 6 531 316 04
E-mail: [email protected]

PR Agency LEWIS
Nederland: Ellen van Wijk 
Tel: +31 20 220 0220
Belgie: Evi Coune en Anouk Schnaphauf
Tel: +32 474 29 74 49
E-mail: [email protected]

Sunweb Group
Schützengasse 4
CH-8001 Zürich
Switzerland