Sunweb går til havs: Tilbyder nu krydstogter til rejsende

Sunweb går til havs: Tilbyder nu krydstogter til rejsende

Rejsebureauet Sunweb vil i fremtiden sende rejsende til havs. Det sker med lanceringen af krydstogtrejser, hvor de nu tilbyder rejselystne danskere endnu flere muligheder for at skræddersy deres rejse.

Sunweb går nu ind på markedet for krydstogter. I første omgang bliver rejseformen tilgængelig for Holland, Flandern og Danmark. Rejserne sker i samarbejde med udvalgte førende rederier, hvor det bliver muligt at sejle til alt fra Middelhavet, Skandinavien eller til de caribiske øer.

​Rejselystne danskere kan i fremtiden få mulighed for at besøge en masse forskellige destinationer hver eneste dag uden at skifte seng. De kan dase i poolen om dagen, gå til et show på restauranten om aftenen - og vågne op dagen efter et helt nyt sted.

​Krydstogter har fortsat i dag et ry for at være en dyr og meget eksklusiv rejseform. Men ifølge Martin Faber Smidstrup, country manager for Sunweb i Danmark, er ambitionen at gøre krydstogter meget mere tilgængelig for rejsende.

​“Når man siger krydstogter, er der rigtig mange af os, der tænker på en meget omkostningstung og uopnåelig rejse. Men det behøver det ikke at være, og det er vores ambition, at vi på sigt kan vise danskerne dette. Dette gælder også for familier, hvor der er masser af muligheder for en god familieferie på et krydstogt,” siger Martin Faber Smidstrup og fortsætter:

“Vi oplevede under corona, hvordan mange danskere fik øjnene op for nye rejsemåder - fx ved at besøge de danske øer. En stigning i forskellige rejsebehov har hængt fast, så det er vores opgave hele tiden at imødekomme de behov og se på, hvordan vi kan tilbyde endnu flere spændende rejseformer.”

Sunwebs krydstogter gik ‘live’ fra den 30. juni. I dag kan man booke sit krydstogt via Sunwebs hjemmeside.

På forkant med fremtidens rejser
​Sunweb har i sommerperioden fokuseret på pakkerejser med fly til det sydlige Europa og i vinterhalvåret skiferier med fly eller bus til alperne. Men med krydstogter tilføjer rejsebureauet altså endnu en ferieform til porteføljen; noget, som Martin Faber Smidstrup fortæller, vi kommer til at se mere af i fremtiden.

“Som rejsearrangør må man hele tiden tilpasse sig til kundernes ønsker og være på forkant med fremtidens rejser. Og her kommer vi ikke uden om, at bæredygtighed fylder meget. Derfor vil den moderne forbruger i fremtiden kræve, at virksomheder som os tilbyder alternative rejser end den klassiske solferie med fly. Det kan så være med skib, tog eller noget tredje,” siger Martin Faber Smidstrup og tilføjer:

“Men det er fortsat en proces, som vi også i Sunweb er i gang med. Vi lancerer krydstogterne nu, men det er et produkt, som skal udvikles løbende og optimeres til vores kunders behov.

I følge Sunweb er efterspørgslen efter krydstogter steget enormt de senere år, hvilket gør det til det hurtigst voksende segment i rejsebranchen. Det er især flere og flere familier, der ser krydstogter som en ideel måde at tilbringe ferien på.

Om Sunweb Group

Sunweb Group is one of the largest travel operators in Europe with a turnover in excess of €700 million. The company is the driving force behind several brands operating in seven international markets: The Netherlands, Denmark, Sweden, Belgium, Great Britain, Germany and France. Sunweb is the best-known brand of the group. Sunweb is a leading online operator of package holidays to sun and winter sports destinations.

Sunweb Group employs around 400 people and sends more than 250 tour guides and area managers to various holiday destinations to support its customers. Sunweb Group has a pan-European identity with tour operator operations in Zurich (head office), Rotterdam (back-office), Girona (software and web development) and several offices in Europe. The combination of a centralised organisation, unique self-contracted content and a strong online business model has resulted in more than one million satisfied customers for Sunweb Group each year. Sunweb Group was acquired by Triton Fund V in February 2019.

----------------------------------------------------------------------

Sunweb Denmark
Martin Faber Smidstrup
Country Manager – Scandinavia
Mail: [email protected]
Phone: +4530282683

PR Agency: Help PR & Communication
Sophie Marker
Phone: +45 25 85 16 05
Mail: [email protected]

Sunweb Group
Martine Langerak
Head of Communications & PR
Phone: +31 6 531 316 04
E-mail: [email protected]

Sunweb Group
Kronprinsessegade 54
1306 Copenhagen
Denmark