Sunweb lanceert de Sunweb Inpakservice

Sunweb lanceert de Sunweb Inpakservice

Zeg nee tegen inpakstress!

Paspoort? Check! Zonnebril? Check! Zonnebrand? Oeps… vergeten! Ben jij ook iemand die altijd wel iets vergeet, of raak je in de stress bij het inpakken van je koffers? Vanaf nu is dat verleden tijd!

Sunweb introduceert met trots de Sunweb Inpakservice. Dankzij deze service hoef jij je geen zorgen meer te maken over het inpakken van je koffer. “In het contactcenter krijgen wij dagelijks vragen van klanten die moeite hebben met het inpakken van hun koffers.  Daar hebben we een handige oplossing voor bedacht”, aldus Jaimy van de klantenservice. “Vanuit Customer Care en Innovation hebben we gekeken hoe we klanten het beste kunnen helpen.”  

Hoe werkt het?
Om deze service tot een goed eindresultaat te brengen, heeft Mark, onze inpakexpert, eerst een intakegesprek met de klant. Zo kan hij peilen naar zijn of haar vakantieplannen volgens een aantal vaste parameters. Vervolgens maakt hij een volledige scan van de kledingkast en verwerkt hij deze gegevens in ons programma Luggagefish. Het resultaat is een perfect overzicht van wat de klant nodig heeft op vakantie.

Onze inpakexpert neemt dus alles uit handen en zorgt ervoor dat jouw koffers tijdig klaar staan voor vertrek. Zo kan jij zorgeloos aan jouw vakantie beginnen. Ideaal toch?

Schrijf je ook in!
Wil jij jouw vakantie ontspannen beginnen en wil je gebruik maken van de Sunweb Inpakservice? Mis deze kans dan niet en meld je snel aan, want het aantal plaatsen is beperkt. Aanmelden is mogelijk tot en met zondag 12.00 uur.

Voor meer info: https://www.sunweb.nl/inpakservice

Contacteer ons
Monique van de Linde Sunweb
Monique van de Linde Sunweb
Over Sunweb Group

Sunweb Group is een van de grootste reisorganisaties in Europa met een omzet van meer dan 700 miljoen euro. Het bedrijf is de drijvende kracht achter verschillende merken die actief zijn in zeven internationale markten: Nederland, Denemarken, Zweden, België, Groot-Brittannië, Duitsland en Frankrijk. Sunweb is het bekendste merk van de groep. Sunweb is een volwaardige online speler voor pakketreizen naar zon- en wintersportbestemmingen.

Bij Sunweb Group werken ongeveer 400 mensen en zendt meer dan 250 reisleiders en area managers uit naar verschillende vakantiebestemmingen om haar klanten te ondersteunen. Sunweb Group heeft een pan-Europese identiteit met touroperator-activiteiten in Zürich (hoofdkantoor), Rotterdam (back-office), Girona (software- en webontwikkeling) en diverse vestigingen in Europa. De combinatie van een gecentraliseerde organisatie, unieke self-contracted content en een sterk online businessmodel heeft geresulteerd in meer dan een miljoen tevreden klanten voor Sunweb Group per jaar. Sunweb Group is in februari 2019 overgenomen door Triton Fund V.

--------------------------------------------------------

Sunweb Group
Martine Langerak
Head of Communications & PR
Tel: +31 6 531 316 04
E-mail: [email protected]

PR Agency LEWIS
Nederland: Kirsten Spoelstra and Willemijn Alberts
Tel: +31 20 220 0220
Belgie: Evi Coune en Anouk Schnaphauf
Tel: +32 474 29 74 49
E-mail: [email protected]

Sunweb Group
Schützengasse 4
CH-8001 Zürich
Switzerland