Sunweb lanceert de Sunweb Inpakservice

Sunweb lanceert de Sunweb Inpakservice

Zeg nee tegen inpakstress!

Paspoort? Check! Zonnebril? Check! Zonnebrand? Oeps… vergeten! Ben jij ook iemand die altijd wel iets vergeet, of raak je in de stress bij het inpakken van je koffers? Vanaf nu is dat verleden tijd!

Sunweb introduceert met trots de Sunweb Inpakservice. Dankzij deze service hoef jij je geen zorgen meer te maken over het inpakken van je koffer. “In het contactcenter krijgen wij dagelijks vragen van klanten die moeite hebben met het inpakken van hun koffers.  Daar hebben we een handige oplossing voor bedacht”, aldus Jaimy van de klantenservice. “Vanuit Customer Care en Innovation hebben we gekeken hoe we klanten het beste kunnen helpen.”  

Hoe werkt het?
Om deze service tot een goed eindresultaat te brengen, heeft Mark, onze inpakexpert, eerst een intakegesprek met de klant. Zo kan hij peilen naar zijn of haar vakantieplannen volgens een aantal vaste parameters. Vervolgens maakt hij een volledige scan van de kledingkast en verwerkt hij deze gegevens in ons programma Luggagefish. Het resultaat is een perfect overzicht van wat de klant nodig heeft op vakantie.

Onze inpakexpert neemt dus alles uit handen en zorgt ervoor dat jouw koffers tijdig klaar staan voor vertrek. Zo kan jij zorgeloos aan jouw vakantie beginnen. Ideaal toch?

Schrijf je ook in!
Wil jij jouw vakantie ontspannen beginnen en wil je gebruik maken van de Sunweb Inpakservice? Mis deze kans dan niet en meld je snel aan, want het aantal plaatsen is beperkt. Aanmelden is mogelijk tot en met zondag 12.00 uur.

Voor meer info: https://www.sunweb.nl/inpakservice

Contacteer ons
Monique van de Linde Sunweb
Monique van de Linde Sunweb
Over Sunweb Group

Sunweb Group is een van de grootste reisorganisaties in Europa en de drijvende kracht achter verschillende merken die actief zijn in zeven landen: Nederland, België, Denemarken, Zweden, Verenigd Koninkrijk, Duitsland, en Frankrijk. 

Sunweb Group heeft de ambitie om de ‘leading digital holiday expert’ te worden. Om dit doel te bereiken ontwikkelen we opvallende merken en creëren we samen met onze partners persoonlijke en unieke herinneringen. Om onze ambities waar te maken durven wij het anders te doen. We lopen voorop bij veranderingen in de markt en stellen steeds nieuwe en verrassende normen.

Sunweb en Eliza was here zijn onze bekendste merken. Sunweb is gericht op online pakketreizen voor zonaanbidders en wintersportfanaten. Eliza was here richt zich juist op kleinschalige reizen naar bijzondere plekjes voor de nieuwsgierige reiziger die meer rust, ruimte en vrijheid zoekt.

Met ongeveer 400 medewerkers, plus meer dan 250 lokale guides en areamanagers, staan we altijd klaar voor onze klanten. Sunweb Group wil een unieke werkgever zijn, daarom moedigen we onze mensen aan zich continu te ontwikkelen – persoonlijk en professioneel – en elke dag een betekenisvolle impact te maken. 

Deze combinatie van mensgericht en centraal gemanaged zakendoen via een online businessmodel zorgt ervoor dat wij elk jaar meer dan een miljoen tevreden klanten bedienen. In februari 2019 is Sunweb Group overgenomen door Triton Fund V. We kijken ernaar uit in de toekomst nog veel meer mensen een welverdiende vakantie te bezorgen.

--------------------------------------------------------

Sunweb Group
Martine Langerak
Head of Communications & PR
Tel: +31 6 531 316 04
E-mail: [email protected]

PR Agency LEWIS
Nederland: Ellen van Wijk 
Tel: +31 20 220 0220
Belgie: Evi Coune en Anouk Schnaphauf
Tel: +32 474 29 74 49
E-mail: [email protected]

Sunweb Group
Schützengasse 4
CH-8001 Zürich
Switzerland