Voor Ona en Nikki kwam de droom van ALLE zesjarige meisjes uit

Voor Ona en Nikki kwam de droom van ALLE zesjarige meisjes uit

Deze ontmoeting met K3 zullen de vakantievriendjes nooit meer vergeten

Ona en Nikki, twee meisjes van 5 en 6 uit Bulskamp en Brugge leerden elkaar eerder dit jaar kennen aan het kinderbadje in een hotel op Mallorca. Doordat de meisjes spontaan begonnen te spelen kwamen de ouders ook in contact en zo ontstond een veelvoorkomende vakantievriendschap. In realiteit was de kans klein dat ze elkaar na de vakantie ooit nog zouden tegenkomen, ondanks alle beloftes die gemaakt werden. Zo dachten beide families althans…

Vanessa, de mama van Ona, zag een bijzondere vriendschap tussen haar dochter en Nikki en wilde de meisjes daarom de verrassing van hun leven geven. Met de hulp van Sunweb en Studio 100 bedacht ze een plan en bracht ze ook de ouders van Nikki op de hoogte. “Ona en Nikki, alias K2 op vakantie!” zegt Vanessa. “Onafscheidelijk waren ze: K3-liedjes zingen en dansen van ’s morgens tot ’s avonds. De reis eindigde en de meisjes waren ontroostbaar. Ona kon Nikki niet vergeten, dus ik wilde hen op een originele en onvergetelijke manier terug samenbrengen.” Op een regenachtige middag werden beide meisjes nietsvermoedend door hun ouders naar de SS Rotterdam gebracht. Deze hotelboot deed op dat moment dienst als decor voor de nieuwe film ‘K3 Love Cruise’. “Ik kwam binnen en ik was ontzettend geschrokken toen ik Ona zag”, zegt een dolblije Nikki.

Een rol in de nieuwste K3 film!
Elkaar opnieuw zien was al een topverrassing maar toen K3 ook nog eens bleek langs te komen én Ona en Nikki een rolletje aanbood in hun nieuwste film ‘K3 Love Cruise’, kon de dag van de zesjarige vriendinnen helemaal niet meer stuk. Daarbovenop gaven de meisjes van K3 beide families nog een vakantie met Sunweb cadeau zodat Ona en Nikki elkaar niet al te lang meer zouden moeten missen en nog meer herinneringen kunnen creëren met elkaar. Het is niet de eerste keer dat Sunweb meewerkt aan dergelijke originele initiatieven. “Sunweb wil mensen graag positief verrassen, niet enkel op hun vakantie maar ook in het dagelijkse leven”, zegt Head of International Marketing Sun, Sofie Callewaert. “Onder het motto ‘Creating Memories’ vernamen we het verhaal van Vanessa en wilden we graag de twee vakantievriendjes op een speciale manier opnieuw samenbrengen. De herinnering van Nikki en Ona aan hun vakantie was al top, nu weten we zeker dat hun vriendschapsavontuur écht onvergetelijk is geworden.”

Aanwezig bij de première
Op zaterdag 9 december kwamen Ona en Nikki dan opnieuw samen, deze keer om de première van ‘K3 Love Cruise’ zelf bij te wonen. Wat Ona en Nikki meemaakten is de droom van bijna ieder zesjarig meisje. “Het was SUPER! En de gezichtjes toen ze zichzelf op het scherm zagen, zalig!” zegt een dolgelukkige Vanessa. “Ik ben blij dat ik dit voor mijn dochter en haar nieuwe ‘BFF’ heb kunnen waarmaken.” 

Contactgegevens van beide families verkrijgbaar op aanvraag.

Contacteer ons
Tim Van den Bergh CCO - Chief Commercial Officer, Sundio Group International
Tim Van den Bergh CCO - Chief Commercial Officer, Sundio Group International
Over Sunweb Group

Sunweb Group is one of the leading travel groups in Europe with more than EUR 600m in turnover. It is the driving force behind numerous brands operating within seven international markets: The Netherlands, Denmark, Sweden, Belgium, United Kingdom, Germany and France. Sunweb is the flagship brand of the group. Sunweb is a pure online player for packaged holidays towards sun and winter sport destinations. Sunweb Group employs approximately 500 individuals and sends more than 400 representatives on to various holiday destinations to support its customers. The Sunweb Group has a pan-European identity with its tour operator activities based in Zurich, headquarters and back-office in Rotterdam, software and web development in Girona and various sales offices around Europe. The combination of a centralized organization, unique self-contracted content and strong online business model has resulted in over one million happy clients for Sunweb Group each year. Sunweb Group was acquired by Triton Fund V in February 2019.

Sunweb Group
Sch├╝tzengasse 4
CH-8001 Z├╝rich
Switzerland